Carrotcake-overnight-oatsbowl

Liefhebbers van carrotcake opgelet! Deze carrotcake-overnight-oatsbowl wil jij. Zo eet je jouw favoriete cake ook als ontbijt.

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 uur wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de peen grof. Hak de walnoten grof. Meng de peen, de walnoten, havermout, lijnzaad, speculaaskruiden, rozijnen, ahornsiroop en melk in een mengkom. Schep goed door, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht in de koelkast staan. Bewaar de rest van de geraspte peen afgedekt in de koelkast tot de volgende dag.

  2. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil van de vrucht en pers 1 helft uit. Meng het sinaasappelrasp en 1 el -sap (per 4 personen) met de yoghurt. De rest van het sap gebruik je niet. Haal de carrotcake-havermout uit de koelkast en verdeel over de kommen. Schep het yoghurtmengsel erover en bestrooi met de zaden en pittenmix en de rest van de geraspte peen.

Carrotcake-overnight-oatsbowl

Liefhebbers van carrotcake opgelet! Deze carrotcake-overnight-oatsbowl wil jij. Zo eet je jouw favoriete cake ook als ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig