bewaar
Carrotcake-overnight-oatsbowl
Carrotcake-overnight-oatsbowl
bewaar

Carrotcake-overnight-oatsbowl

Liefhebbers van carrotcake opgelet! Deze carrotcake-overnight-oatsbowl wil jij. Zo eet je jouw favoriete cake ook als ontbijt.

15 min. bereiden
8 uur wachten
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

winterpenen

8

walnoten

160 g

volkoren havermout

40 g

gebroken lijnzaad

½ el

speculaaskruiden

60 g

rozijnen

2 el

ahornsiroop

500 ml

halfvolle melk

1

handsinaasappel

20 g

AH Biologisch zaden & pittenmix

Dit heb je nodig

  • vershoudfolie

Liefhebbers van carrotcake opgelet! Deze carrotcake-overnight-oatsbowl wil jij. Zo eet je jouw favoriete cake ook als ontbijt.

Aan de slag

1

Rasp de peen grof. Hak de walnoten grof. Meng de peen, de walnoten, havermout, lijnzaad, speculaaskruiden, rozijnen, ahornsiroop en melk in een mengkom. Schep goed door, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht in de koelkast staan. Bewaar de rest van de geraspte peen afgedekt in de koelkast tot de volgende dag.

2

Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil van de vrucht en pers 1 helft uit. Meng het sinaasappelrasp en 1 el -sap (per 4 personen) met de yoghurt. De rest van het sap gebruik je niet. Haal de carrotcake-havermout uit de koelkast en verdeel over de kommen. Schep het yoghurtmengsel erover en bestrooi met de zaden en pittenmix en de rest van de geraspte peen.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carrotcake-overnight-oatsbowl

Liefhebbers van carrotcake opgelet! Deze carrotcake-overnight-oatsbowl wil jij. Zo eet je jouw favoriete cake ook als ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig