Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

Advertentie
Ingrediënten
- 2 plakken diepvries roomboterbladerdeeg
- 70 g tomatenpuree in blik
- 1 el kraanwater
- 2 tl suiker
- 2 tl gedroogde oregano
- 1140 ml AH Excellent Franse bouillabaisse in zak
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
- Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
- Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 175 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 19 g
-
vet 8 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 560 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
- 2 plakken diepvries roomboterbladerdeeg
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
- 70 g tomatenpuree in blik
- 1 el kraanwater
- 2 tl suiker
- 2 tl gedroogde oregano
Meng de tomatenpuree met het water, de suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen.
Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
- 1140 ml AH Excellent Franse bouillabaisse in zak
Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.