bewaar
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
bewaar

Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen

Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Grand'Italia tagliatelle

600 g

sperziebonen

2

middelgrote uien

2 el

milde olijfolie

300 g

kipfiletreepjes

½ el

gedroogde oregano

400 g

Grand'Italia carbonara met pancetta in pot

Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.

2

Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).

3

Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.