Romige kipcurry met rijst en sperziebonen

Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!

605 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Doe Maar Lekker Duurzaam 2018 - Doe Maar Lekker Duurzaam 2018

Aan de slag

  1. Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  2. Snijd de kip in gelijke blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur goudbruin. Voeg de kokosmelk, het water en de currypoeder toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.

  3. Voeg de sperziebonen toe aan de kipcurry. Verdeel de curry over diepe borden. Serveer met de rijst.

  • variatietipVega? Vervang de kipdijfilet door 375 g AH Biologisch tofu naturel. Houd dezelfde bereidingswijze aan.

Wat vond je van dit recept?

Romige kipcurry met rijst en sperziebonen

Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig