bewaar
Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
bewaar

Oventosti met vegagehackt en geitenkaas

Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 el

harissa pikant

200 g

De Vegetarische Slager rul gehackt

1

Turks brood

310 g

rood-gele paprikareepjes in pot

190 g

oude geitenkaas 50+ plak

15 g

verse platte peterselie

Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Meng de harissa met het vegagehackt. Halveer het brood overdwars en beleg met het vegagehackt, de paprikareepjes en kaas. Leg beide helften 10 min. los van elkaar in de oven.

3

Snijd de peterselie f˜ijn. Bestrooi het brood met de peterselie. Leg de bovenkant op het brood en snijd in 6 stukken.