bewaar
Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
Oventosti met vegagehackt en geitenkaas
bewaar

Oventosti met vegagehackt en geitenkaas

Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
16waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 el

harissa pikant

200 g

De Vegetarische Slager rul gehackt

1

Turks brood

310 g

rood-gele paprikareepjes in pot

190 g

oude geitenkaas 50+ plakken

15 g

verse platte peterselie

Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Meng de harissa met het vegagehackt. Halveer het brood overdwars en beleg met het vegagehackt, de paprikareepjes en kaas. Leg beide helften 10 min. los van elkaar in de oven.

3

Snijd de peterselie f˜ijn. Bestrooi het brood met de peterselie. Leg de bovenkant op het brood en snijd in 6 stukken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oventosti met vegagehackt en geitenkaas

Het Turkse brood maakt deze tosti letterlijk en figuurlijk tot een groot succes!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig