bewaar
Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt
Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt
bewaar

Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt

De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch.

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

champignons

1 el

milde olijfolie

400 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

200 g

De Vegetarische Slager rul gehackt

690 g

Bertolli pastasaus tradizionale

300 g

AH Biologisch volkoren spaghetti

85 g

rucola

De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch.

Aan de slag

1

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 min. op matig tot hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg het Rul Gehackt toe en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min.

2

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.

variatietipGebruik linzen uit blik in plaats van Rul Gehackt. Verwarm ze 3 min. met de tomatensaus.