bewaar
Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje
Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje
bewaar

Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje

Vanavond doet de oven al het werk!

10 min. bereiden
30 min. oventijd
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote uien

2 tenen

knoflook

2 tl

venkelzaad

1 kg

gekruide rösti

600 g

ovengroente wortelmix

6 el

arachideolie

6

middelgrote eieren

85 g

veldsla

200 g

AH Biologisch cottage cheese

Vanavond doet de oven al het werk!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190° C. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Meng samen met het venkelzaad, de rösti en wortelmix en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

2

Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

3

Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de veldsla en cottage cheese in schepjes over de rösti. Leg de eihelften erop, bestrooi met (versgemalen) peper en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje

Vanavond doet de oven al het werk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig