bewaar
Pizzakanjers
Pizzakanjers
bewaar

Pizzakanjers

25 min. bereiden
10 min. wachten
43waarderingen

Ingrediënten

12 personen

6

witte pistolets

2 pakjes

sugo traditionele

2 pakjes

Goudse jonge kaas

100 g

cervelaatworst

1

rode paprika

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Snij de pistolets met een kartelmes doormidden en pluk er aan de binnenkant wat brood uit. Nu zijn de broodjes een beetje hol. Maak de pakjes tomatensaus open en knijp ze leeg boven een kom.

2

Snij de plakken kaas en cervelaatworst in smalle repen. Besmeer alle broodhelften met tomatensaus. Strooi de paprikastukjes erover. Beleg dat met de repen worst en leg er dan gekruist de kaasrepen op.

3

Leg de broodjes op de bakplaat en schuif die in het midden van de oven. Bak de pizzabroodjes ongeveer 10 minuten, totdat de kaas gesmolten is. Geef je gasten een lekker glas koude limonade bij het pizzabroodje.

tip

algemeenOok lekker met reepjes ham of boterhamworst.