Chili sin carne-salade

Doordat er in deze salade geen sla zit, kun je 'm al een paar dagen van tevoren maken.

170 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spoel de zwarte bonen en de maiskorrels af onder koud stromend water in een vergiet. Laat goed uitlekken. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de puntpaprika’s en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de koriander grof.

  2. Meng de bonen, mais, paprika en koriander met de salsa. Neem de salade mee in een saladebox met uitneembaar dressingbakje.

  • bewaartipDe salade is 3 dagen houdbaar in de koelkast. Houd in dat geval de koriander apart en voeg voor serveren toe.
  • variatietipVarieer door de ene dag kant-en-klare guacamole bij de salade mee te nemen en de andere dag bijvoorbeeld dunne crackers.

Chili sin carne-salade

Doordat er in deze salade geen sla zit, kun je 'm al een paar dagen van tevoren maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel