Tunamelt-wraps
Een keer geen vlees van de barbecue, maar wraps met tonijn en kaas: lekker!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 210 g cheddar
- 1 rode ui
- 320 g tonijn in zonnebloemolie
- 100 g augurkenblokjes
- 8 meergranenwraps
- 80 g salsa mild
Keukenspullen
- koelbox
- barbecue
Advertentie
Bereiden
- Rasp de cheddar. Snipper de rode ui. Laat de tonijn uitlekken. Laat de augurkenblokjes uitlekken.
- Bestrijk de meergranenwraps met de salsa. Verdeel de cheddar, tonijn, ui en augurken over de wraps. Rol op en wikkel elke wrap in een stuk aluminiumfolie. Leg in de koelbox.
- Op locatie? Leg ze eerst 7 min. met folie en dan nog 3 min. zonder folie op een hete (wegwerp)barbecue. Keer regelmatig.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 45 g
-
vet 29 g
waarvan verzadigd 14 g - natrium 1.160 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Tunamelt-wraps
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tunamelt-wraps
- 210 g cheddar
- 1 rode ui
- 320 g tonijn in zonnebloemolie
Rasp de cheddar. Snipper de rode ui. Laat de tonijn uitlekken.
- 100 g augurkenblokjes
Laat de augurkenblokjes uitlekken.
- 8 meergranenwraps
- 80 g salsa mild
Bestrijk de meergranenwraps met de salsa.
Verdeel de cheddar, tonijn, ui en augurken over de wraps. Rol op en wikkel elke wrap in een stuk aluminiumfolie. Leg in de koelbox.
Op locatie? Leg ze eerst 7 min. met folie en dan nog 3 min. zonder folie op een hete (wegwerp)barbecue. Keer regelmatig.