bewaar
Snelle vissoep
Snelle vissoep
bewaar

Snelle vissoep

En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

visbouillontablet

690 g

passata di pomodoro

400 ml

heet water

800 g

koelverse roerbakgroenten Provençaals

450 g

diepvries gemengde zeevruchten

1

citroen

En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.

Aan de slag

1

Verkruimel het visbouillontablet en breng met de passata en het water aan de kook. Voeg de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de zeevruchten toe, breng opnieuw aan de kook en verwarm 3 min. op laag vuur.

2

Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng het rasp door de soep. Schep de soep in de kommen en serveer met de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.

bereidingstipOp de camping? Deze maaltijdsoep maak je in 1 pan en is zo klaar! Ideaal vakantie-eten.

combinatietipLekker met stokbrood.