Snelle vissoep
En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.
210 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
690 g
400 ml
800 g
450 g
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2019 nr. 08 - Comfort food
2018 nr. 07 - Zomer to go or to stay
2018 week 29-32 - 2018 week 29-32
Verkruimel het visbouillontablet en breng met de passata en het water aan de kook. Voeg de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de zeevruchten toe, breng opnieuw aan de kook en verwarm 3 min. op laag vuur.
Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng het rasp door de soep. Schep de soep in de kommen en serveer met de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.
- bereidingstipOp de camping? Deze maaltijdsoep maak je in 1 pan en is zo klaar! Ideaal vakantie-eten.
- combinatietipLekker met stokbrood.
Snelle vissoep
En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel het visbouillontablet en breng met de passata en het water aan de kook. Voeg de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de zeevruchten toe, breng opnieuw aan de kook en verwarm 3 min. op laag vuur.
Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng het rasp door de soep. Schep de soep in de kommen en serveer met de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.
bereidingstip:Op de camping? Deze maaltijdsoep maak je in 1 pan en is zo klaar! Ideaal vakantie-eten.
combinatietip:Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 visbouillontablet
690 g passata di pomodoro
400 ml heet water
800 g koelverse roerbakgroenten Provençaals
450 g diepvries gemengde zeevruchten
1 citroen




