bewaar
Zeesticks & chips
Zeesticks & chips
bewaar

Zeesticks & chips

Friet met zeesticks; dit gerecht is nu al favoriet bij de kinderen.

20 min. bereiden
20 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

verse Franse friet

1

kropsla

4

tastytom-trostomaten

1

komkommer

150 g

Amsterdamse uien

2 el

Zaanse yoghurt mayo

200 g

vegetarische zeesticks

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Friet met zeesticks; dit gerecht is nu al favoriet bij de kinderen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. iets boven het midden van de oven. Schep na 10 min. een keer om.

2

Haal de blaadjes los van de kropsla. Scheur ze boven een schaal in stukken. Snijd de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Voeg samen met de Amsterdamse uien toe aan de sla. Meng de yoghurt mayo in een kommetje met een ½ el inmaakvocht (per 4 personen) van de Amsterdamse uien tot een dressing. Besprenkel de salade met de dressing.

3

Verhit de olie in een koekenpan en bak de zeesticks in 5 min. knapperig. Keer af en toe. Serveer de zeesticks met de friet en de salade.

combinatietipLekker met extra mayo voor bij de friet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeesticks & chips

Friet met zeesticks; dit gerecht is nu al favoriet bij de kinderen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig