bewaar
Mexicaanse biercocktail met tomaat & jalapeño
Mexicaanse biercocktail met tomaat & jalapeño
bewaar

Mexicaanse biercocktail met tomaat & jalapeño

IPA is een fris biertje en daarmee heel geschikt om te mixen in een cocktail.

5 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12

ijsblokjes

250 ml

tomatensap

1 el

worcestershiresauce

½

jalapeñopeper

1

limoen

60 cl

Brand Session IPA

1

zeezout

Dit heb je nodig

  • longdrinkglazen

IPA is een fris biertje en daarmee heel geschikt om te mixen in een cocktail.

Aan de slag

1

Verdeel de ijsblokjes over de glazen. Breng het tomatensap op smaak met de worcestershire sauce en verdeel over de ijsblokjes. Snijd de peper (zonder pitjes) in dunne ringetjes en verdeel over de glazen.

2

Snijd de limoen in de lengte in partjes en doe op de rand van elk glas een partje. Schenk een deel van het bier erbij en roer door. Bestrooi met een beetje zeezout en serveer met de rest van het bier erbij.