bewaar
Kipgehaktballetjes in pompoensaus
Kipgehaktballetjes in pompoensaus
bewaar

Kipgehaktballetjes in pompoensaus

Of je nu iets groots te vieren hebt of niet: met deze balletjes is het sowieso feest.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

8 personen

600 g

gekruid kipgehakt

480 g

AH basis groentesaus pompoen

50 g

feta

5 g

verse peterselie

Of je nu iets groots te vieren hebt of niet: met deze balletjes is het sowieso feest.

Aan de slag

1

Draai de balletjes van het kipgehakt ter grootte van een walnoot. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de balletjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

2

Voeg de pompoen-groentesaus toe. Vul de fles waar de saus in zat voor ⅓ met water en voeg ook toe. Breng aan de kook, roer door en laat nog 8 min. op laag vuur sudderen. Roer af en toe. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de peterselie fijn.

3

Doe de balletjes met saus in een schaal en verdeel de feta en peterselie erover. Serveer met cocktailprikkers.