Pin­da­kaas­fud­ge

Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

(4) waardeer
gebak Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt... 32 stuks
5 4

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • (oven)schaal (20 x 20 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 2  g
  • natrium 40 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
april 2018

Pindakaasfudge

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pin­da­kaas­fud­ge

1
1
  • 1 limoen

Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen.

2
2
  • 350 g fijne kristalsuiker
  • 120 ml kokosmelk

Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost.

3
3
  • 225 g Mister Kitchen's pindakaas zeezout karamel

Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor.

4
4

Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.