Open vol­ko­rens­and­wich ou­de gei­ten­kaas

Een broodje waar je elke dag wel mee wil lunchen: met geitenkaas en appelstroop.

(3) waardeer
brunch Een broodje waar je elke dag wel mee wil lunchen: met geitenkaas en appelstroop. 4 personen
4 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Beleg de sneetjes brood met de geitenkaas. Verdeel er de appelstroop over. Snijd de bosui in ringetjes (ook het groen) en strooi over de sandwiches.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 280 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Open volkorensandwich oude geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Open vol­ko­rens­and­wich ou­de gei­ten­kaas

1
1
  • 4 sneetjes volkoren vloerbrood
  • 80 g oude geitenkaas 50+
  • 4 tl appelstroop

Beleg de sneetjes brood met de geitenkaas. Verdeel er de appelstroop over.

2
2
  • 1 bosui

Snijd de bosui in ringetjes (ook het groen) en strooi over de sandwiches.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.