bewaar
Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas
Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas
bewaar

Krokante tortilla met hummus, groene kruiden en witte kaas

We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

10 g

verse munt

10 g

verse basilicum

10 g

verse koriander

200 g

gekookte bietjes

4

La Morena volkorentortilla's

1 el

traditionele olijfolie

150 g

hummus

100 g

witte kaas

We gebruiken tortilla's als pizzabodem voor dit originele lunchgerecht met kruiden en bietjes.

Aan de slag

1

Haal de blaadjes van de takjes munt en basilicum. Snijd de munt, het basilicum en de koriander fijn. Snijd de bietjes in partjes.

2

Verhit 2 koekenpannen op laag vuur. Bestrijk de tortilla’s met de olie en bak ze in 2 delen 3 min. in de koekenpannen. Keer halverwege. Leg de tortilla’s elk op een bord en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de bietjes erover, bestrooi met de kruiden en verkruimel de witte kaas erover.

tip

variatietipProbeer ook eens hummus met een twist, zoals die met ras el hanout.