bewaar
Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun
Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun
bewaar

Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun

Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.

5 min. bereiden
10 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

AH Liefde & Passie petits pains spelt

50 g

mesclunsalade

100 g

kipfiletplakjes

2 el

fruitspread abrikoos

50 g

blue stilton 50+ blauwaderkaas

30 g

milde kiemgroente

Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de speltbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderste helften van de broodjes met de mesclun. Verdeel de plakjes kipfilet erover. Schep de fruitspread op de kipfilet en verkruimel de blauwaderkaas erover. Garneer met de kiemgroenten.

variatietipPetits pains spelt zijn alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ze vervangen door AH Pistolets spelt (pak 4 stuks, afbak).
combinatietipJe kunt de rest van de mesclun met een lekkere dressing als aparte salade erbij geven. Kijk in het koelvak bij de slaverrijkers voor verschillende dressings, zoals honing/ mosterd- of caesardressing.
variatietipIn plaats van blue stilton kun je ook geitenkaas naturel of geitenkaas met honing gebruiken.

Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun

Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig