bewaar
Kurkumadressing
Kurkumadressing
bewaar

Kurkumadressing

Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

1 portie

3 cm

verse gember

1

medium handsinaasappel

1 el

Franse mosterd

2 tl

vloeibare honing

1 tl

kurkuma

100 ml

Griekse yoghurt 0%

Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.

Aan de slag

Schil en rasp de gember. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil van ¼ van de sinaasappel. Pers de vrucht uit. Meng de gember, het sinaasappelsap en -rasp, de mosterd, honing, kurkuma en yoghurt tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel (zee)zout.

algemeenDe hoeveelheid van deze dressing is goed voor ca. 200 ml.

combinatietipLekker door een linzensalade. Het recept voor deze salade vind je elders op deze website.