Risotto met roerbakgroenten
Risotto met roerbakgroenten
bewaar
bewaar

Risotto met roerbakgroenten

Geur, kleur én smaak: alles zit erin.

35 min. bereiden
93waarderingen

6 ingrediënten

Aan de slag

1

Verhit de boter in een grote pan met dikke bodem op hoog vuur. Voeg de groente toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de risottorijst toe en bak al roerend 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut hete bouillon toe en blijf roeren tot deze is opgenomen. Herhaal dit tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 25 min.

2

Neem de pan van het vuur en voeg de kaas en de rest van de boter toe. Laat met de deksel op de pan 3 min. staan. Snijd ondertussen de blaadjes van het basilicum in reepjes. Roer het basilicum door de risotto en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risotto met roerbakgroenten

Geur, kleur én smaak: alles zit erin.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig