bewaar
Groenteomelet met gegrilde makreel
Groenteomelet met gegrilde makreel
bewaar

Groenteomelet met gegrilde makreel

Een heerlijke variatie op de gewone omelet.

20 min. bereiden
30 min. wachten
0waarderingen

Ingrediënten

2 personen

15 g

ongezouten roomboter

380 g

Italiaanse roerbakgroente venkel-asperge

1 tl

venkelzaad

4

middelgrote eieren

1 blik

gegrilde makreelfilets in olijfolie

30 g

Parmigiano Reggiano

4 sneetjes

zuurdesembrood San Francisco

40 g

rucola

Een heerlijke variatie op de gewone omelet.

Aan de slag

1

Verhit de boter in een koekenpan en bak de roerbakgroente met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur. Klop ondertussen de eieren los en laat de gegrilde makreel uitlekken.

2

Schenk het eimengsel over de groenten, roer door en verdeel gelijkmatig over de pan. Bestrooi met de kaas en verdeel de gegrilde makreel in stukken erover. Doe de deksel op de pan en laat op laag vuur in 10 min. garen.

3

Serveer de sneetjes brood met de rucola bij de omelet.

combinatietipHoud je van pittig? Kies dan Rio Mare Gegrilde makreel lets pikant (met chilipepers), blikje 120 g.