Gekaramelliseerde pecannoten met honing
Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.
Ingrediënten
4 personen
1 takje
verse tijm
115 g
gezouten pecannoten
2 el
bloemenhoning
Dit heb je nodig
bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Ris de blaadjes van het takje tijm.
Meng de noten met de tijm en honing en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Zet 15 min. in de oven. Schep elke 5 min. om. Laat afkoelen tot gebruik.
Gekaramelliseerde pecannoten met honing
Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.

bijgerecht
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Ris de blaadjes van het takje tijm.
Meng de noten met de tijm en honing en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Zet 15 min. in de oven. Schep elke 5 min. om. Laat afkoelen tot gebruik.
combinatietip:Door het roosteren en karamelliseren (met honing) krijgen de noten een heerlijke smaak. Lekker bij een (kerst)kaasplank, op een bol kaneelijs of karamelijs met slagroom. Het gerecht is dan niet meer lactosevrij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 takje verse tijm
115 g gezouten pecannoten
2 el bloemenhoning
Dit heb je nodig
bakpapier