Kerst­boom­wraps

De kids ook een hapje laten maken met kerst? Deze feestelijke wraps zijn zo klaar!

  • tussendoortje
  • 20 stuks
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
tussendoortje De kids ook een hapje laten maken met kerst? Deze feestelijke wraps zijn zo klaar! 20 stuks
0

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie
  • 20 sateprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de erwten- en pestospread door elkaar. Leg een wrap op een stuk vershoudfolie. Besmeer de wrap met 1/5 van het pestomengsel, maar laat ca. 5 cm aan de bovenkant vrij. Snijd de ham in lange repen. Verdeel 1/5 van de ham en van de rucola over de wrap. Rol de wrap vanaf de onderkant strak op en verpak in de vershoudfolie. Draai de uiteinden van de folie goed dicht. Duw de wrap met je duim en wijsvingers in de vorm van een driehoek.
  2. Maak zo ook de rest van de wraps. Leg ze minimaal 1 uur en maximaal een dag in de koelkast. Neem de wraps vlak voor het serveren uit de koelkast. Haal uit de folie en snijd in stukjes van 1.5 cm breed. Rijg telkens 2 wrapdriehoekjes aan een satéprikker en eindig met een minitomaatje.
Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in
December 2017

Kerstboomwraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kerst­boom­wraps

1
1
  • 150 g groentespread doperwten-munt
  • 90 g pestospread

Meng de erwten- en pestospread door elkaar.

2
2
  • 5 boerenkoolwraps

Leg een wrap op een stuk vershoudfolie.

3
3

Besmeer de wrap met 1/5 van het pestomengsel, maar laat ca. 5 cm aan de bovenkant vrij.

4
4
  • 100 g achterham
  • 30 g rucola

Snijd de ham in lange repen. Verdeel 1/5 van de ham en van de rucola over de wrap.

5
5

Rol de wrap vanaf de onderkant strak op en verpak in de vershoudfolie. Draai de uiteinden van de folie goed dicht.

6
6

Duw de wrap met je duim en wijsvingers in de vorm van een driehoek.

7
7

Maak zo ook de rest van de wraps. Leg ze minimaal 1 uur en maximaal een dag in de koelkast.

8
8

Neem de wraps vlak voor het serveren uit de koelkast. Haal uit de folie en snijd in stukjes van 1.5 cm breed.

9
9
  • 20 tomberry's

Rijg telkens 2 wrapdriehoekjes aan een satéprikker en eindig met een minitomaatje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.