Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

Combinatie van alleen maar heerlijke smaken!

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. oventijd
(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Combinatie van alleen maar heerlijke smaken! 4 personen
0

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de uien in partjes. Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags

Geroosterde groentegratin en soepballetjes uit de oven

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 courgettes
  • 2 rode uien

Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de uien in partjes.

3
3
  • 250 g cherrytomaten
  • 250 g rundersoepballetjes
  • 45 g pestospread

Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 1 pak Emmenthaler gratins

Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat.

5
5
  • 40 g rucola

Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.