bewaar
Kokoshavermout met cranberrycompote
Kokoshavermout met cranberrycompote
bewaar

Kokoshavermout met cranberrycompote

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

25 g

kokossnippers

250 g

cranberrycompote

400 ml

kokosmelk light

100 ml

water

150 g

havermoutvlokken

½ tl

kaneel

2 el

witte basterdsuiker

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de cranberrycompote in een pan en verwarm ca. 5 min. op laag vuur. Breng ondertussen in een steelpan de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermoutvlokken, kaneel, basterdsuiker en een snufje zout toe. Laat 3 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de cranberrycompote en kokossnippers erover.

combinatietipOok lekker met een ½ tl kardemom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokoshavermout met cranberrycompote

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig