bewaar
Kokoshavermout met cranberrycompote
Kokoshavermout met cranberrycompote
bewaar

Kokoshavermout met cranberrycompote

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

kokossnippers

250 g

cranberrycompote

400 ml

kokosmelk light

100 ml

water

150 g

havermoutvlokken

½ tl

kaneel

2 el

witte basterdsuiker

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de cranberrycompote in een pan en verwarm ca. 5 min. op laag vuur. Breng ondertussen in een steelpan de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermoutvlokken, kaneel, basterdsuiker en een snufje zout toe. Laat 3 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de cranberrycompote en kokossnippers erover.

combinatietipOok lekker met een ½ tl kardemom.