
Ingrediënten
4 personen
650 g
stoomaardappelmix
370 g
kipdijfilet
1 el
wokken & roerbakken
800 g
Japanse wokgroente sojabonen en paksoi
70 g
groene currypasta
400 ml
kokosmelk light
7½ g
verse koriander
Klaar in een handomdraai.
Aan de slag
1
Stoom de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
2
Snijd ondertussen de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de kip 4 min. op hoog vuur. Voeg de groente toe en bak 1 min. mee. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en laat de curry 5 min. op laag vuur koken.
3
Halveer ondertussen de gestoomde aardappelen in de lengte en schep om met de curry. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de curry over diepe borden. Snijd de koriander fijn en verdeel over de curry.
combinatietipLekker met limoen