Hang­op met man­go en no­ten & gra­nen­re­pen

Een stevig begin van je dag met dit voedzame ontbijtgerecht. Met frisse mango en krokante noten & granenrepen.

(1)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt Een stevig begin van je dag met dit voedzame ontbijtgerecht. Met frisse mango en krokante noten & granenrepen. 4 personen
4 1

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Meng de mango met de ahornsiroop. Snijd de repen in blokjes van een ½ cm.
  2. Verdeel ⅔ van de mango over 4 glazen en schep vervolgens de hangop erop. Verdeel de rest van de mango, de Noten & Granenrepen in blokjes en de cacaonibs erover. Besprenkel met de rest van de ahornsiroop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 13 g
Ook te zien in

Hangop met mango en noten & granenrepen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hang­op met man­go en no­ten & gra­nen­re­pen

1
1
  • 2 eetrijpe mango's
  • 1 el ahornsiroop

Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Meng de mango met de ahornsiroop.

2
2

Snijd de repen in blokjes van een ½ cm.

3
3
  • 500 g hangop

Verdeel ⅔ van de mango over 4 glazen en schep vervolgens de hangop erop.

4
4
  • 4 Noten & Granenrepen hazelnoot-spelt
  • 2 el cacaonibs
  • 1 el ahornsiroop

Verdeel de rest van de mango, de Noten & Granenrepen in blokjes en de cacaonibs erover. Besprenkel met de rest van de ahornsiroop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.