bewaar
Gevulde omelet met tomaatjes, geitenkaas en zonnebloempitjes van Dafne Schippers
Gevulde omelet met tomaatjes, geitenkaas en zonnebloempitjes van Dafne Schippers
bewaar

Gevulde omelet met tomaatjes, geitenkaas en zonnebloempitjes van Dafne Schippers

Deze kleurrijke gevulde omelet van Dafne Schippers is zo klaar en helemaal vegetarisch.

15 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1 el

extra vierge olijfolie

10

cherrytomaten

2

bosuien

2

middelgrote eieren

1 bolletje

jonge bladsla

50 g

zachte geitenkaas

1 el

zonnebloempitten

1 tl

paprikapoeder

¼ bakje

verse platte peterselie

Deze kleurrijke gevulde omelet van Dafne Schippers is zo klaar en helemaal vegetarisch.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de tomaatjes en de bosui zachtjes 1 min. aan.

2

Kluts de eieren met wat zeezout en peper. Schenk over de tomaatjes en ui in de pan. Roer snel door elkaar en laat daarna met rust. Bak de omelet om en om goudbruin in ca. 3 min.

3

Beleg de omelet met de sla of spinazie, geitenkaas, zonnebloempitjes en de rest van de tomaatjes en bosui. Bestrooi tot slot met wat paprikapoeder en de peterselie.