bewaar
Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
bewaar

Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta

15 min. bereiden
15 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

ricotta

250 g

verse tortelloni arrabbiata

475 g

verse pompoen-chili pastasaus

10 g

verse peterselie

2 el

kappertjes

Aan de slag

1

Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Kook de pasta in 6 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta uit het bakje in een ovenschaal en bak de ricotta 15 min. in het midden van de oven.

2

Verwarm ondertussen de pastasaus in een steelpan. Snijd ondertussen de platte peterselie fijn. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan op 2 borden. Schep de pastasaus erover en bestrooi met de peterselie en de kappertjes. Breek de ricotta in stukken en verdeel over de pasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig