bewaar
Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
bewaar

Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta

15 min. bereiden
15 min. oventijd
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

ricotta

250 g

verse tortelloni arrabbiata

475 g

verse pompoen-chili pastasaus

10 g

verse peterselie

2 el

kappertjes

Aan de slag

1

Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Kook de pasta in 6 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta uit het bakje in een ovenschaal en bak de ricotta 15 min. in het midden van de oven.

2

Verwarm ondertussen de pastasaus in een steelpan. Snijd ondertussen de platte peterselie fijn. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan op 2 borden. Schep de pastasaus erover en bestrooi met de peterselie en de kappertjes. Breek de ricotta in stukken en verdeel over de pasta.