Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta

850 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd

3.1/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 nr. 08 - Elke dag Italiaans

Allerhande Box Week 22 2018 - Allerhande Box Week 22 2018

Aan de slag

  1. Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Kook de pasta in 6 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta uit het bakje in een ovenschaal en bak de ricotta 15 min. in het midden van de oven.

  2. Verwarm ondertussen de pastasaus in een steelpan. Snijd ondertussen de platte peterselie fijn. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan op 2 borden. Schep de pastasaus erover en bestrooi met de peterselie en de kappertjes. Breek de ricotta in stukken en verdeel over de pasta.

Wat vond je van dit recept?

Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig