bewaar
Courgettespaghetti met tomatensaus
Courgettespaghetti met tomatensaus
bewaar

Courgettespaghetti met tomatensaus

Zo kom je wel heel makkelijk (en lekker!) aan je groenten!

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

(olijf)olie

150 g

gesneden uien

250 g

verse rundersoepballetjes

850 ml

Mutti polpa au basilic tomatenpulp

40 g

pijnboompitten

250 g

verse spaghetti

800 g

courgette spaghetti

Zo kom je wel heel makkelijk (en lekker!) aan je groenten!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de soepballetjes, tomatenpulp, peper en eventueel zout toe. Laat 8 min. op middelhoog vuur gaar worden.

2

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.

3

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte pasta erboven af.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Bestrooi met de pijnboompitten.

tip

combinatietipLekker met rucola en basilicum.

bereidingstipJe kunt tomatenpulp ook vervangen door tomatenblokjes.