bewaar
Campingpaella
Campingpaella
bewaar

Campingpaella

Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos!

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

2 el

arachideolie

325 g

gele rijst

1

kippenbouillontablet

750 ml

water

75 g

salamiworstjes

200 g

surimisticks

500 g

snoeptomaatjes

310 g

fijne tuinbonen in blik

Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos!

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst, de bouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar worden. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de worstjes in plakjes. Verwijder de folie van de surimi en snijd in stukjes van 1 cm. Halveer de tomaten en laat de tuinboontjes uitlekken. Voeg de worstjes, surimi, tomaten en tuinboontjes toe en verwarm nog 1 min.