Cam­ping­pa­el­la

Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos!

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos! 4 personen
3 12

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst, de bouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar worden. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de worstjes in plakjes. Verwijder de folie van de surimi en snijd in stukjes van 1 cm. Halveer de tomaten en laat de tuinboontjes uitlekken. Voeg de worstjes, surimi, tomaten en tuinboontjes toe en verwarm nog 1 min.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.360 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Campingpaella

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cam­ping­pa­el­la

1
1
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el arachideolie

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 325 g gele rijst
  • 1 kippenbouillontablet
  • 750 ml water

Voeg de rijst, de bouillontablet en het water toe en breng aan de kook.

3
3

Doe de deksel op de pan en laat op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar worden. Roer regelmatig.

4
4
  • 75 g salamiworstjes
  • 200 g surimisticks

Snijd ondertussen de worstjes in plakjes. Verwijder de folie van de surimi en snijd in stukjes van 1 cm.

5
5
  • 500 g snoeptomaatjes
  • 310 g fijne tuinboontjes

Halveer de tomaten en laat de tuinboontjes uitlekken. Voeg de worstjes, surimi, tomaten en tuinboontjes toe en verwarm nog 1 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.