Chi­ca­go hot­dogs

Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper.

(8) waardeer
amerikaans hoofdgerecht Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper. 4 personen
2 8

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 12-15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Snipper ondertussen de ui. Snijd de tomaten in plakjes en de augurken in de lengte in vieren. Snijd de witte puntjes open en gril ze met de snijkant naar beneden een ½ min. op de barbecue, zodat er grillstrepen op komen. Leg op elk broodje een worst, een paar plakjes tomaat, wat augurk en een ingemaakte peper. Schep op elke hotdog wat gesnipperde ui.

variatietip:

Heb je geen witte ui? Gewone ui kan ook, die smaakt alleen iets scherper.

combinatietip:

Lekker met ketchup en (gele) mosterd.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Chicago hotdogs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chi­ca­go hot­dogs

1
1
  • 4 runderbraadworsten

Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 12-15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

2
2
  • ¼ witte uien
  • 2 tomaten
  • 4 grote augurken

Snipper ondertussen de ui. Snijd de tomaten in plakjes en de augurken in de lengte in vieren.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

3
3
  • 4 witte puntjes
  • 4 ingemaakte groene pepers

Snijd de witte puntjes open en gril ze met de snijkant naar beneden een ½ min. op de barbecue, zodat er grillstrepen op komen.

4
4

Leg op elk broodje een worst, een paar plakjes tomaat, wat augurk en een ingemaakte peper. Schep op elke hotdog wat gesnipperde ui.

variatietip:

Heb je geen witte ui? Gewone ui kan ook, die smaakt alleen iets scherper.

combinatietip:

Lekker met ketchup en (gele) mosterd.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.