Chicago hotdogs

Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper.

365 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 12-15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Snipper ondertussen de ui. Snijd de tomaten in plakjes en de augurken in de lengte in vieren. Snijd de witte puntjes open en gril ze met de snijkant naar beneden een ½ min. op de barbecue, zodat er grillstrepen op komen. Leg op elk broodje een worst, een paar plakjes tomaat, wat augurk en een ingemaakte peper. Schep op elke hotdog wat gesnipperde ui.

  • variatietipHeb je geen witte ui? Gewone ui kan ook, die smaakt alleen iets scherper.
  • combinatietipLekker met ketchup en (gele) mosterd.

Chicago hotdogs

Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig