Bloody Ma­ry

Een klassieke cocktail op basis van tomatensap: cheers!

  • drankje met alcohol
  • 6 personen
    • 10 min. bereiden
(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol Een klassieke cocktail op basis van tomatensap: cheers! 6 personen
0

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel de wodka, de tomatensap en de wortelsap over de glazen. Voeg naar smaak tabasco toe. Snijd de bleekselderij in de lengte in drieën en zet ze als roerstaafje in het glas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Pittigheid
Ook te zien in

Bloody Mary

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloody Ma­ry

1
1
  • 100 ml wodka
  • 500 ml tomatensap
  • 250 ml wortelsap
  • 1 el tabasco

Verdeel de wodka, de tomatensap en de wortelsap over de glazen. Voeg naar smaak tabasco toe.

2
2
  • 2 stengels bleekselderij

Snijd de bleekselderij in de lengte in drieën en zet ze als roerstaafje in het glas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.