Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.
415 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
200 g
3 el
380 g
Dit heb je nodig
koekenpannen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 nr. 05 - Groenterevolutie
Receptkaarten Allerhande 5 2017 - Receptkaarten Allerhande 5 2017
Klop de eieren los en meng met de bloemkoolrijst. Voeg eventueel zout toe. Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie (bij 2 personen). Verdeel het eimengsel over de pannen. Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur. Leg de omeletten op de borden. Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten en klap de omeletten dubbel over de groente.
- combinatietipLekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.

2 personen
415 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los en meng met de bloemkoolrijst. Voeg eventueel zout toe. Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie (bij 2 personen). Verdeel het eimengsel over de pannen. Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur. Leg de omeletten op de borden. Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten en klap de omeletten dubbel over de groente.
combinatietip:Lekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 middelgrote eieren
200 g bloemkoolrijst
3 el traditionele olijfolie
380 g Aziatische wokgroente
Dit heb je nodig
koekenpannen




