bewaar
Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
bewaar

Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten

Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

4

middelgrote eieren

200 g

bloemkoolrijst

3 el

traditionele olijfolie

380 g

Aziatische wokgroente

Dit heb je nodig

  • koekenpannen

Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.

Aan de slag

Klop de eieren los en meng met de bloemkoolrijst. Voeg eventueel zout toe. Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie (bij 2 personen). Verdeel het eimengsel over de pannen. Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur. Leg de omeletten op de borden. Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten en klap de omeletten dubbel over de groente.

combinatietipLekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.