Ita­li­aan­se maal­tijd­soep met pas­ta

Door gevulde pasta toe te voegen, maak je van de verse tomatensoep een vullende maaltijd.

(12) waardeer
italiaans hoofdgerecht Door gevulde pasta toe te voegen, maak je van de verse tomatensoep een vullende maaltijd. 4 personen
4 12

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg extra water toe. Voeg, als de soep gepureerd is, de fijne soepgroente en de perline met kaas toe. Laat de soep nog 4 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over.

combinatietip:

Lekker met ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 5  g
  • natrium 1.200 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Italiaanse maaltijdsoep met pasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se maal­tijd­soep met pas­ta

1
1
  • 1 verspakket tomatensoep
  • 250 ml water

Bereid de tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg extra water toe.

2
2
  • 250 g verse fijne soepgroente
  • 250 g verse perline

Voeg, als de soep gepureerd is, de fijne soepgroente en de perline met kaas toe.

3
3
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Laat de soep nog 4 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over.

combinatietip:

Lekker met ciabatta.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.