Romige paccheri met witlof en pancetta
Romige paccheri met witlof en pancetta
bewaar
bewaar

Romige paccheri met witlof en pancetta

Paccheri is een pastasoort die geschikt is voor grove sauzen als deze roomsaus met witlof en champignons.

15 min. bereiden
13waarderingen

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen een koekenpan met de olie en bak de pancetta in 4 min. knapperig. Keer halverwege. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet in de pan.

2

Snipper ondertussen de uien en rasp de kaas. Bak de ui en champignons 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de kookzuivel toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 2 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het lof in de lengte in vieren. Verwijder de harde kern en snijd het lof in de lengte in dunne reepjes. Hak de walnoten grof.

4

Schep ⅔ van het witlof door de saus en vervolgens door de pasta. Verkruimel de pancetta erover en garneer met de rest van het witlof, de kaas en walnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige paccheri met witlof en pancetta

Paccheri is een pastasoort die geschikt is voor grove sauzen als deze roomsaus met witlof en champignons.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig