Rode garnalencurry met sugarsnaps
Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 gele paprika
- 1 teen knoflook
- 1 el arachideolie
- 200 g verse sugarsnaps
- 150 g verse gepelde roze garnalen
- 80 ml Go-Tan Original wok all natural rode currypasta (flesje)
- 300 g basmatirijst
- 7½ g verse koriander
Keukenspullen
- wok
- magnetron
Advertentie
Bereiden
- Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee
- Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 465 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 58 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 1.320 mg
- vezels 7 g
Pittigheid
Ook te zien in
Rode garnalencurry met sugarsnaps
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rode garnalencurry met sugarsnaps
- 1 gele paprika
- 1 teen knoflook
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn.
- 1 el arachideolie
- 200 g verse sugarsnaps
- 150 g verse gepelde roze garnalen
Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee.
- 80 ml Go-Tan Original wok all natural rode currypasta
Voeg de curry toe en warm 1 min. mee.
- 300 g basmatirijst
Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
- 7½ g verse koriander
Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.