bewaar
Rode garnalencurry met sugarsnaps
Rode garnalencurry met sugarsnaps
bewaar

Rode garnalencurry met sugarsnaps

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

15 min. bereiden
licht pittig
46waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

gele paprika

1 teen

knoflook

1 el

arachideolie

200 g

verse sugarsnaps

150 g

verse gepelde roze garnalen

80 ml

Go-Tan Original wok all natural rode currypasta

300 g

basmatirijst

7½ g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

  • magnetron

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee

2

Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.