bewaar
Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt van tartaar
Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt van tartaar
bewaar

Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt van tartaar

Een warm, winters gerecht dat zó op tafel staat.

15 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 cm

verse gember

1 el

(olijf)olie

200 g

tartaar

1 teen

knoflook

400 g

kastanjechampignons

7 g

garam masala

400 g

broccolirijst

8 g

verse koriander

30 ml

sesamolie

Een warm, winters gerecht dat zó op tafel staat.

Aan de slag

1

Schil de gember en snijd fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de tartaar met de gember in ca. 6 min. krokant en gaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de champignons in plakjes. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Voeg de knoflook, champignons en garam masala toe en bak 5 min.

2

Voeg de broccolirijst toe en roerbak 3 min. mee. Snijd de koriander fijn. Schep het gehakt door de groente en verdeel over diepe borden. Besprenkel met de sesamolie en garneer met de koriander.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Allerhandigst gember schillen met een lepel

Instructievideo - 00:13 min.