bewaar
Carpaccio van rosbief
Carpaccio van rosbief
bewaar

Carpaccio van rosbief

Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.

10 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

8 personen

3 el

citroenmayonaise

1 el

milde yoghurt

2 tl

worcestershiresauce

40 g

Parmigiano Reggiano

40 g

rucola

200 g

rosbief

2 el

kappertjes

2 el

verse granaatappelpitjes

Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.

Aan de slag

Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de rucola op een grote, platte schaal en verdeel de plakjes rosbief er in een enkele laag over. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de yoghurtdressing, kaas en vervolgens de kappertjes en granaatappelpitjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio van rosbief

Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig