Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
85 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
2 el
1 el
500 ml
10
Dit heb je nodig
keukenpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2016 nr. 12 - Kerst
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
- variatietipJe kunt de sriracha vervangen door tabasco of sambal en de krokante garnalen door kibbeling.
Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.

10 porties
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
variatietip:Je kunt de sriracha vervangen door tabasco of sambal en de krokante garnalen door kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
2 el citroenmayonaise
1 el Sriracha Thaise chilisaus
500 ml arachideolie
10 krokante garnalen
Dit heb je nodig
keukenpapier




