Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

735 kcal

10 min. bereiden, 15 min. oventijd

licht pittig

3.9/5

(88)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 07 - Maak het simpel

2015 nr. 07 - Fiësta!

Allerhande Box week 47 2016 - Allerhande Box week 47 2016

Allerhande Box Week 52 2017 - Allerhande Box Week 52 2017

Allerhande Box Week 38 2018 - Allerhande Box Week 38 2018

Allerhande Box Week 21 2019 - Allerhande Box Week 21 2019

Allerhande Box Week 20 2018 - Allerhande Box Week 20 2018

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd in dunne plakjes van een ½ cm. Laat de tomaatjes uitlekken en vang 1 el olie op (per 4 personen). Meng de zoete aardappel met de tomaatjes, opgevangen olie, koriander, oregano, peper en eventueel zout.

  2. Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Verdeel de zoete-aardappelplakjes dakpansgewijs over het bladerdeeg. Verdeel de tomaatjes erover en verkruimel de geitenkaas erover.

  3. Bak ca. 15 min. onder het midden van de oven. Snijd ondertussen de jalapeñopeper in dunne ringetjes en snijd de koriander grof. Strooi over de plaattaart en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig