bewaar
Ham-kaasrolls
Ham-kaasrolls
bewaar

Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
50waarderingen

Ingrediënten

12 porties

270 g

vers bladerdeeg

5 plakken

jong belegen kaas

5 plakken

yorkham

3 el

honing mosterd saus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • springvorm (∅ 24 cm)

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover. Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.

2

Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij. Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig