Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

150 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

4/5

(86)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • springvorm (∅ 24 cm)


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover. Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.

  2. Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij. Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Wat vond je van dit recept?

Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig