Veggie dogs met atjar
Lekker extraatje: deze vegetarische dog heeft ook nog een Aziatisch tintje.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 8 vegetarische worstjes
- 340 g Go-Tan ajar tjampoer (potje)
- 1 babyromainesla
- 4 witte puntjes
- 4 el ketchup
- 100 g gebakken uitjes
Advertentie
Bereiden
Verwarm de vegaworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de atjar tjampoer uitlekken. Snijd de onderkant van het kropje romainesla en haal de bladeren los. Snijd de witte puntjes aan de bovenkant in. Verdeel de sla, atjar en worstjes erover. Garneer met de ketchup en bestrooi met de gebakken uitjes.
combinatietip:
Lekker met een salade van rauwkost peen julienne met chilisaus of een kop pinda- of kerriesoep.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 515 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 50 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 1.090 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Veggie dogs met atjar
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Veggie dogs met atjar
- 8 vegetarische worstjes
Verwarm de vegaworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 340 g Go-Tan ajar tjampoer
- 1 babyromainesla
Laat de atjar tjampoer uitlekken. Snijd de onderkant van het kropje romainesla en haal de bladeren los.
- 4 witte puntjes
Snijd de witte puntjes aan de bovenkant in. Verdeel de sla, atjar en worstjes erover.
- 4 el ketchup
- 100 g gebakken uitjes
Garneer met de ketchup en bestrooi met de gebakken uitjes.
combinatietip:
Lekker met een salade van rauwkost peen julienne met chilisaus of een kop pinda- of kerriesoep.