bewaar
Zomerse visovenschotel
Zomerse visovenschotel
bewaar

Zomerse visovenschotel

10 min. bereiden
35 min. wachten
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

geschrapte worteltjes

1

prei

900 g

Cela Vita minikrieltjes

30 g

verse peterselie

84 g

Knorr mix voor vis-dillesaus

500 ml

water

400 g

scholfilet

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm)

  • ovenschaal (20 x 30)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de worteltjes in kleine stukjes en snijd de prei in dunne ringen. Meng de groente met de krieltjes.

2

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water. Meng de helft van de peterselie erdoor.

3

Verdeel de helft van het groente-aardappelmengsel over de ovenschaal en verdeel de helft van de saus erover. Bestrooi de scholfilet met peper en eventueel zout en leg op de groente in de ovenschaal. Dek af met de rest van het groente-aardappelmengsel en de rest van de saus.

4

Bak ca. 35 min. in het midden van de oven gaar. Bestrooi met de rest van de peterselie.