Tomatensalade met krokante schnitzelreepjes, frites en kaas-knoflookmayo

Kinderen zijn er gek op. Maar wedden dat dit ook een van jouw favoriete gerechten wordt?

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

  2. Schaaf ondertussen de helft van de Pecorino Romano met een kaasschaaf tot snippers. Rasp de andere helft met een fijne rasp. Snijd de knoflook fijn. Meng de geraspte kaas en de knoflook door de mayonaise. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.

  3. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de uien in dunne parten. Meng de tomaat en ui met de kaassnippers door de sla. Snijd de schnitzels in reepjes. Verdeel de salade over 4 borden en leg de schnitzelreepjes erop. Serveer met de frites en mayonaise.

Tomatensalade met krokante schnitzelreepjes, frites en kaas-knoflookmayo

Kinderen zijn er gek op. Maar wedden dat dit ook een van jouw favoriete gerechten wordt?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel