Pittige pastasalade met knapperige groenten

Razendsnel een heerlijk Italiaans gerecht op tafell, met heeeel veel groenten.

565 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout. Voeg de laatste 2 min. van de kooktijd de tuinerwten toe. Giet af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en doe in een kom.

  2. Bak ondertussen de pepperoni op middelhoog vuur 5 min. Schep regelmatig om. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de bieslook fijn en meng door de roomkaas. Meng de bieslookroomkaas door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rauwkost samen met de spinazie en gebakken pepperoni door de pastasalade en serveer.

  • variatietipIn plaats van pepperoni kun je ook chorizo gebruiken.

Pittige pastasalade met knapperige groenten

Razendsnel een heerlijk Italiaans gerecht op tafell, met heeeel veel groenten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel