bewaar
Mediterraan pannetje met chorizo
Mediterraan pannetje met chorizo
bewaar

Mediterraan pannetje met chorizo

Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!

16 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

chorizoworst

2 tenen

knoflook

10 g

verse platte peterselie

1

Knorr Flavour Pot gemengde kruiden

800 g

Marokkaanse wokgroente

1

citroen

740 g

witte bonen in tomatensaus

Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook en peterselie fijn. Voeg de knoflook en de flavour pot toe aan de chorizo en fruit 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak nog 4 min. op hoog vuur.

2

Boen ondertussen de citroen schoon. Rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Voeg de witte bonen in tomatensaus en het citroenrasp toe aan de groenten en verwarm 3 min. Bestrooi met de peterselie en garneer met de citroenpartjes.

tip

combinatietipLekker met witte kaas.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.