bewaar
Kiproerbak met pasta en courgette
Kiproerbak met pasta en courgette
bewaar

Kiproerbak met pasta en courgette

Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.

17 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

kipdijfilet

1 el

traditionele olijfolie

1

courgette

200 g

paddenstoelensoepgroente

198 g

roerbakpasta bolognese

600 ml

kokend water

20 g

verse platte peterselie

Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.

Aan de slag

1

Snijd de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de courgette in partjes van 1½ cm.

2

Voeg de courgette, soepgroente, roerbakpasta en het kokende water toe, roer door en breng aan de kook. Laat op laag vuur in 13 min. garen. Roer regelmatig.

3

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kiproerbak met pasta en courgette

Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig