bewaar
Kiproerbak met pasta en courgette
Kiproerbak met pasta en courgette
bewaar

Kiproerbak met pasta en courgette

Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.

17 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

kipdijfilet

1 el

traditionele olijfolie

1

courgette

200 g

paddenstoelensoepgroente

198 g

roerbakpasta bolognese

600 ml

kokend water

20 g

verse platte peterselie

Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.

Aan de slag

1

Snijd de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de courgette in partjes van 1½ cm.

2

Voeg de courgette, soepgroente, roerbakpasta en het kokende water toe, roer door en breng aan de kook. Laat op laag vuur in 13 min. garen. Roer regelmatig.

3

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.