bewaar
Biefstukpuntjes met mie
Biefstukpuntjes met mie
bewaar

Biefstukpuntjes met mie

Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!

15 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fijne mienestjes

1

rode paprika

2

bosuien

2 el

arachideolie

300 g

biefstukpuntjes

400 g

Japanse wokgroente

65 g

mix voor bami ketjap

150 ml

kraanwater

Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!

Aan de slag

1

Kook de mie 6 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.

2

Halveer ondertussen de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosui in ringen.

3

Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem met een schuimspaan uit de pan. Voeg de wokgroente en paprika toe aan de pan en bak 3 min. op hoog vuur.

4

Voeg het water en de mix voor bami ketjap aan de groente toe en laat 2 min. op middelhoog vuur doorwarmen. Schep regelmatig om. Voeg de mie en biefstukpuntjes toe en bak nog 2 min. op hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur en garneer met de bosui. Serveer direct.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.