bewaar
Biefstukpuntjes met mie
Biefstukpuntjes met mie
bewaar

Biefstukpuntjes met mie

Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!

15 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fijne mienestjes

1

rode paprika

2

bosuien

2 el

arachideolie

300 g

biefstukpuntjes

400 g

Japanse wokgroente

65 g

mix voor bami ketjap

150 ml

kraanwater

Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!

Aan de slag

1

Kook de mie 6 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.

2

Halveer ondertussen de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosui in ringen.

3

Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem met een schuimspaan uit de pan. Voeg de wokgroente en paprika toe aan de pan en bak 3 min. op hoog vuur.

4

Voeg het water en de mix voor bami ketjap aan de groente toe en laat 2 min. op middelhoog vuur doorwarmen. Schep regelmatig om. Voeg de mie en biefstukpuntjes toe en bak nog 2 min. op hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur en garneer met de bosui. Serveer direct.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstukpuntjes met mie

Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig