bewaar
Kipstoof in romige mosterdsaus
Kipstoof in romige mosterdsaus
bewaar

Kipstoof in romige mosterdsaus

Deze rijkgevulde stoof met Groninger mosterd staat in een handomdraai op tafel.

17 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

ongezouten roomboter

150 g

gesneden uien

300 g

kipdijfiletreepjes naturel

1 kg

krieltjes

300 g

gesneden prei

200 g

verse gesneden snijbonen

125 g

crème fraîche

500 ml

kippenbouillon van tablet

3 el

Groninger mosterd

Deze rijkgevulde stoof met Groninger mosterd staat in een handomdraai op tafel.

Aan de slag

1

Verhit de boter in een hapjespan en bak de ui, kip, peper en eventueel zout 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de krieltjes in kwarten.

2

Voeg de krieltjes, prei, snijbonen, crème fraîche, bouillon, mosterd, peper en eventueel zout toe. Roer door en laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 12 min. stoven. Verdeel over 4 diepe borden en serveer.

tip

combinatietipLekker met peterselie.